Kokouskeskus ja Hotelli

Hotel Tegel

Fiskarsintie 9

10470 FISKARS

p. +358 (0)50 441 91 79

tegel(at)tegel.fi

RAVINTOLAT

 

Hotellivieraille tarjoilemme virkistävän aamiaisen aulatilassamme. Myös päiväkahvit ja yömyssytkin voi nauttia aulassa.

 

Kokousvieraille tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit joko suolaisen tai makean kahvileivän kera kokoustilassa tai aulassa.

 

Kokousvirvokkeina jäävesi ja tuoremehu.

 

Kokous- tai hotellipaketteihin kuuluvat lounaat ja illalliset tarjoillaan toiveittenne mukaan joko Fiskars Wärdshusissa tai Ravintola Kuparipajassa, jotka kumpikin sijaitsevat aivan Hotel Tegelin vieressä. Ravintolavaraukset hoituvat luonnollisesti kauttamme.

Restaurant Kuparipaja

 

Ravintola sijaitsee Fiskarsin joen varrella entisessä kuparipajassa. Alakerrasta löytyy kahvila-ravintola, yläkerran valoisaan saliin mahtuu isompikin ryhmä lounastamaan ja illanviettoon.

 

Kuparipajan kesäterassi kosken partaalla hemmottelee kesäkävijää. Sisustukseltaan modernin ravintolan ruokatarjonta on monipuolista ja aikaansa seuraavaa, kuitenkin perinteitä kunnioittaen.

 

Asiakaspaikat:

Yläkerta: ravintolasali 90, kabinetti 50.

Alakerta: kahvila-ravintola 60.

Terassi kosken rannalla 80.

 

www.kuparipaja.fi

 

 

 

Fiskars Wärdshus

 

Fiskars Wärdshus on tiettävästi maamme vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa ollut majatalo. Erinomainen ruoka, viihtyisä ympäristö, lämmin palvelu ja ilmapiiri ovat aikain kuluessa muuttuneet perinteeksi. Vuodenaikojen mukaan elävä ruokalista tarjoaa mieleenpainuvia makuelämyksiä.

 

Asiakaspaikat:

Sali 60, terassi 50.

 

www.wardshus.fi

Pyydä tarjous!