Hotel Tegel

Fiskarsintie 9

10470 FISKARS

p. +358 (0)50 441 91 79

tegel(at)tegel.fi

OHEISOHJELMAT

 

Kokouspäivän lomassa voi tutustua ruukkiin joko omin päin tai ohjelman parissa. Ruukin historiallisessa miljöössä kohtaa tämän päivän designin ja taiteen huippuja monipuolisissa näyttelyissä ja putiikeissa sekä voi tutustua käsityöläisten työhön ja käden jälkeen. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa aikataulunne ja toiveittenne mukaan.

Pyydä tarjous!

VALMENNUKSET JA LUENNOT

 

OMALLA AJALLA TUTUSTUMISTA RUUKKIIN

Fiskarsin ruukissa on monta erilaista myymälää ja pajaa, jotka ovat pääsääntöisesti avoinna loka-huhtikuussa ti-su 12-17, touko-syyskuussa ma-su 11-18.

 

KOKEILE KÄDENTAITOJASI PAJAKÄYNNILLÄ

Lasistudiossa on mahdollista kokeilla lasinpuhallusta ja oman lasiesineen tekoa, Takopajalla oman esineen takomista.

OPASTETTU KIERTOKÄVELY

Opastetulla kierroksella paikallisopas tutustuttaa kävijät ruukin monivaiheiseen historiaan ja mielenkiintoiseen nykypäivään sekä esittelee tärkeimmät nähtävyydet.

TYÖPAJA FISKARSIN MUSEON LEIVINTUVALLA

Leivontatyöpaja Fiskarsin Museolla maks. 12 hengen ryhmille. Kesto n. 1,5 tuntia.

TIIMI- JA LUONTOAKTIVITEETTEJA FISKARSIN RUUKISSA

Tiimityöskentelyä tehostavat sisä- ja ulkoaktiviteetit tai tunnin-parin reippailu ulkoilmassa piristävät mukavasti kokouspäivien ohjelmaa.

TUTUSTUMINEN PAIKALLISEEN PANIMOON, SIIDERIMÖÖN JA TISLAAMOON

Fiskarsin ruukissa toimivat Fiskarsin Panimo, Kuura Cider ja Ägräs Distillery tarjoavat erilaisen elämyksen kokouspäivien piristykseksi. Laitosten toimintaan pääsee tutustumaan esittelykierroksilla tastingeineen. Kierrosten kesto valitusta ohjelmasta riippuen n. 35 min-3 tuntia.

MAASTOPYÖRÄILYÄ FISKARSIN UPEISSA MAISEMISSA

Fiskarsin Ruukin ainutlaatuiseen ympäristöön rakennetaan ammattimaisesti polkuja ja reittejä yhteensä noin 60km eri tasoisille käyttäjille aina aloittelijoista ammattilaisiin. Reitit rakennetaan luontoarvoja kunnioittaen, jotta uniikki luontokokemus säilyy mahdollisimman aitona. Upeat maastot ja yli 60 metrin korkeuserot tuovat haastetta ja iloa niin ylä- kuin alamäissä.  Hyvin suunnitelluilla ja rakennetuilla reiteillä kaikentasoiset harrastajat pystyvät nauttimaan ja kokemaan haasteita ja vauhdin hurmaa.