Kokouskeskus ja Hotelli

Hotel Tegel

Fiskarsintie 9

10470 FISKARS

p. +358 (0)50 441 91 79

tegel(at)tegel.fi

OHEISOHJELMAT

 

Kokouspäivän lomassa voi tutustua ruukkiin joko omin päin tai ohjelman parissa. Ruukin historiallisessa miljöössä kohtaa tämän päivän designin ja taiteen huippuja monipuolisissa näyttelyissä ja putiikeissa sekä voi tutustua käsityöläisten työhön ja käden jälkeen. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa aikataulunne ja toiveittenne mukaan.

Pyydä tarjous!

OMALLA AJALLA TUTUSTUMISTA RUUKKIIN

Fiskarsin ruukissa on monta erilaista myymälää ja pajaa, jotka ovat pääsääntöisesti avoinna loka-huhtikuussa ti-su 12-17, touko-syyskuussa ma-su 11-18.

 

KOKEILE KÄDENTAITOJASI PAJAKÄYNNILLÄ

Lasistudiossa on mahdollista kokeilla lasinpuhallusta ja oman lasiesineen tekoa, Takopajalla voit tutustua raudan takomiseen.

OPASTETTU KIERTOKÄVELY

Opastetulla kierroksella paikallisopas tutustuttaa kävijät ruukin monivaiheiseen historiaan ja mielenkiintoiseen nykypäivään sekä esittelee tärkeimmät nähtävyydet.

TUTUSTUMINEN PAIKALLISEEN PANIMOON JA TISLAAMOON

Fiskarsin ruukissa toimivat Fiskarsin Panimo ja Ägräs Distillery tarjoavat erilaisen elämyksen kokouspäivien piristykseksi. Laitosten toimintaan pääsee tutustumaan esittelykierroksilla tastingeineen. Kierrosten kesto valitusta ohjelmasta riippuen n. 35 min-3 tuntia.

MAASTOPYÖRÄILYÄ FISKARSIN UPEISSA MAISEMISSA

Fiskarsin Ruukin ainutlaatuiseen ympäristöön on rakennettu polkuja ja reittejä yhteensä noin 60km eri tasoisille käyttäjille aina aloittelijoista ammattilaisiin. Reitit on rakennettu luontoarvoja kunnioittaen, jotta uniikki luontokokemus säilyy mahdollisimman aitona. Upeat maastot ja yli 60 metrin korkeuserot tuovat haastetta ja iloa niin ylä- kuin alamäissä.  Hyvin suunnitelluilla ja rakennetuilla reiteillä kaikentasoiset harrastajat pystyvät nauttimaan ja kokemaan haasteita ja vauhdin hurmaa.

 

Hotelli Tegelin vierestä löytyy Roll Outdoors -pyörävuokraamo, josta voit vuokrata pyörät, varusteet ja tarvittavat tiedot mukavaan maastopyöräkokemukseen: www.rolloutdoors.com/fi/fiskars/

IYENGARJOOGA

Iyengarjooga, hyvä kasvisruoka, upea luonto ja paikallisten käsityöläisten putiikit sekä ainutlaatuinen ruukkimiljöö tekevät Fiskars-vierailusta ainutlaatuisen kokemuksen.

 

Iyengarjooga sopii kaikille ikään, sukupuoleen, fyysiseen kuntoon tai elämäntilanteeseen katsomatta. Se lisää samanaikaisesti sekä voimaa, notkeutta ja kestävyyttä että kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Se on dynaaminen joogalaji, joka purkaa kehon ja mielen jännitteitä ja vapauttaa elinvoimaa.

 

Fiskarsin Tenniskerho ja Hotel Tegel yhteistyöhön!

 

Fiskarsin Tenniskerho - Fiskars Tennisklubb (FTK) on Fiskarsin ytimessä toimiva tennisseura.

 

Hotel Tegelin asukkailla on nyt mahdollisuus varata Puistomäen tenniskenttiä 30 €/tunti. Varaukset hotellin vastaanotosta.

 

Puistomäen ulkokenttien pelialustana on punamassa (red clay), joka on käytössä esimerkiksi myös legendaarisella Roland Garros -kentällä Pariisissa.

TIIMI- JA LUONTOAKTIVITEETTEJA FISKARSIN RUUKISSA

Tiimityöskentelyä tehostavat sisä- ja ulkoaktiviteetit tai tunnin-parin reippailu ulkoilmassa piristävät mukavasti kokouspäivien ohjelmaa.

TAIDETUOKIO

Taidetuokio

1h

372e

 

Taiteilija Daniel Enckell esitelmöi taiteestaan ja osallistujat saavat kokeila piirtämistä pienen ohjatun tehtävän kautta.

 

Daniel Enckell asuu ja työskentelee fiskarsissa. Hän on klassisen taiteen edustaja ja on tunnettu suurista tummansävyisistä henkilöaiheisista  öljyväriteoksistaan. Daniel  on toiminut pitkään taideopettajana.

www.danielenckell.com